Sari peste

gosix

Lucky Six - PARIURI VIRTUALE

Lucky Six este un pariu în cotă fixă, pe rezultatele unor evenimente ce sunt generate aleatoriu de un sistem independent. Acestea sunt redate simultan şi pot fi vizualizate în toate agenţiile GO!Bet pe toată durata programului de lucru.

Evenimentele se desfășoară sub formă de extrageri, astfel dintr-un total de 48 de numere se extrag 35. Se aleg 6 numere, iar dacă acestea se află printre cele cele 35 extrase, atunci pariul este cȃştigător

Daca unul dintre cele 6 numere alese si extrase se află pe un cȃmp marcat cu steluță, atunci cȃştigul se dublează. Daca două dintre cele 6 numere alese si extrase se află pe două cȃmpuri marcate cu steluță, atunci cȃştigul se triplează

Daca se pariază între 6 si 10 numere inclusiv, sunt mai multe variante posibil cȃştigătoare a cȃte 6 numere.

  Ghid de pariere Lucky Six
Rezultate Lucky Six
gorace

Curse de Câini - PARIURI VIRTUALE

Pariurile pe Cursele de Câini sunt pariuri pe evenimente preînregistrate, transmise în agențiile GO!Bet, de pe un server independent și rulează la fiecare 5 minute pe toată durata programului de lucru.

La fiecare cursă participă 6 câini, având înscrise numerele de concurs de la 1 la 6.

Înaintea fiecărei curse, pe televizoare sunt afişate cotele pentru pariul Cȃştigător şi Primii doi in ordine exactă.

Se poate paria alegȃnd un bilet simplu care presupune alegerea unei singure opțiuni de pariere. O altă posibilitate de pariere este biletul multiplu pe care se pot include mai multe pariuri independente.

  Ghid de pariere Curse de Câini
Rezultate Curse de Câini