Sari peste

Despre Noi


GoBet este un îndemn la distracție și câștiguri rapide. Ne propunem să construim comunități ale pariorilor în care distracția este cu volumul la maximum, animată de jocuri, câștiguri atractive și multă energie bună.

GoBet, parte a grupului Superbet, beneficiază de experiența liderului de pe piața pariurilor din România în a asigura cele mai bune produse și servicii de pariere. Cu toate acestea, GoBet construiește o indentitate proprie, alegând un model comercial diferit, echipe de lucru proprii și un set de valori bine stabilit.

Am dat lovitura de începere în ianuarie 2016, iar de atunci am deschis peste 160 de agenții partenere, iar dinamica de expansiune va continua într-un ritm alert. Startul distracției în toate agențiile GoBet a fost dat de pariurile sportive marca liderului de piață – Superbet.

Ne propunem să evoluăm în cel mai scurt timp și să ne poziționăm printre cei mai importanți jucători ai pieței. Acest considerent este motorul acțiunilor întregii echipe care se focalizează pe construcția de produse de pariere performante și inovatoare. În agențiile GoBet, găsești întotdeauna ceva nou care te invită la câștiguri și te face să revii pentru mai multe premii.

Misiune


Dezvoltăm rețeaua de agenții GoBet – partener Superbet la nivel național astfel încât să ajungem liderul pieței de agenții partenere de tip franciză din domeniul jocurilor de noroc. Ne bazăm pe infrastructura liderului de piață care a reușit să redefinească standardele de calitate în industria pariurilor sportive și să stabilească încredere la nivelul jucătorilor și al partenerilor de afaceri. Prin dezvoltarea la nivel național aducem mai aproape de casa jucătorilor pariurile GoBet și dăm tuturor posibilitatea de a-și crea propria agenție de pariuri.

Valorile noastre


Integritate 

Relațiile stabilite de către compania noastră au la bază cinstea și corectitudinea. Prin comportamentul şi calitatea activităţii depuse de către echipa noastră dorim construirea și întreținerea unor relații pe termen lung atât față de jucători cât și față de toți partenerii de afaceri.

Pasiune și distracție

Reinventăm distracția în pariuri! Suntem pasionați de sport, de jocuri și petrecerea timpului liber într-un mediu de calitate și tocmai aceste lucruri dorim să le oferim tuturor celor ce împărtășesc același entuziasm pentru jocuri, poftă de viață și distracție.